Dakkapel het Noorden

Bookmark and Share

De dakkapel specialist in Noord Nederland. Dakkapel het Noorden werkt in Friesland, Groningen en Drenthe voor het traditioneel opbouwen van dakkapellen. Het Noorden bouwt ter plaatse bij de opdrachtgever de dakkapellen nog traditioneel met de hand op, omdat dit systeem een aantal voordelen biedt.

Vooral bij de wat oudere woningen is het traditionele systeem ideaal. Het dak is bij oudere woningen vaak lang niet altijd even strak meer. Dakkapel het Noorden kan dan ter plekke aanpassingen doen en de dakkapel perfect afstemmen op uw dak.

Het kozijn, de zijwangen en het dak staan altijd waterpas. De dak/zijwang aansluiting klopt, omdat de monteurs van Het Noorden ter plekke inmeten en vervaardigen. Het aftimmeren van de kamer kan op deze manier veel beter en netter worden afgewerkt. De nieuwe balklaag van de dakkapel kan eveneens nauwkeurig op het bestaande plafond aangesloten worden.

Voor haar dakkapellen gebruikt Dakkapel het Noorden dezelfde materialen en prijzen als een gemiddelde prefab dakkapel. Bovendien krijgt u 10 jaar volledige garantie op de gehele dakkapel en de montage.

Dakkapel het Noorden

Hoofdstraat 117
9635 AV Noordbroek
Tel.: 0598 453 759
www.dakkapelhetnoorden.nlLees meer:
> Ruiter Dakkapellen
> BM Daktechniek Dakkapel
> Dreumel Ramen Deuren Serres
> Belisol
> Braas Dakkapellen
> Arjolux
> Dakkapel het Noorden
> Isopro
> Jordens Kunststoffen B.V.
> Knipping