Braas Dakkapellen

Bookmark and Share

Braas Dakkapellen is een jong en dynamisch bedrijf met veertien vakbekwame medewerkers. Bijna al haar dakkapellen (met uitzondering van de zeer gecompliceerde modellen) worden in één dag geplaatst. Dat is een prettig pluspunt voor u als klant, want op die manier heeft u zo min mogelijk overlast. Aan het eind van de dag zijn de monteurs, inclusief alle troep, vertrokken en kunt u onmiddellijk "opgeruimd" genieten van een zee aan ruimte!

Dankzij de gedegen kwaliteit van de materialen, hebben alle Braas dakkapellen een hoge isolatiewaarde. Van oudsher worden dakkapellen uitgevoerd in hout. Maar steeds vaker kiezen klanten voor de ijzersterke kunststof variant, voornamelijk vanwege het feit dat dit materiaal geen periodieke schilderbeurt nodig heeft. Trespa en Keralit zijn twee duurzame en milieuvriendelijke soorten gevelbekleding, leverbaar in vele (RAL) kleuren en desgewenst met natuurgetrouwe houtstructuur met oppervlaktenerf. Deze kunststofmaterialen trekken niet krom onder invloed van vocht of zonnewarmte en worden niet aangetast door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen.

De draai-/kiepramen van Braas dakkapellen zijn voorzien van hooggekwalificeerd hang- en sluitwerk en voldoen aan de strenge veiligheidseisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Braas Dakkapellen biedt een ruime keuze: platdak-dakkapellen, schuindak-dakkapellen, verlegde-nok-dakkapellen en verhoogde-nok-dakkapellen. Zowel uw specifieke woonwensen als de vorm van uw dak zijn bepalend voor het type dakkapel dat daarbij het best aansluit. Braas geeft u graag advies op maat.

Braas Dakkapellen

Meiland 1
1713 GJ Obdam
Tel.: 0226 45 42 00
www.braas.nlLees meer:
> Ruiter Dakkapellen
> BM Daktechniek Dakkapel
> Dreumel Ramen Deuren Serres
> Belisol
> Braas Dakkapellen
> Arjolux
> Dakkapel het Noorden
> Isopro
> Jordens Kunststoffen B.V.
> Knipping