Arjolux

Bookmark and Share

Arjolux verzorgt uw wensen en ideeën omtrent de verbouwing en uitbreiding van uw woning. Of het nu gaat om nieuwe onderhoudsvriendelijke ramen en deuren, een schuifpui, een dakkapel, een serre, een terrasoverkapping of zelfs uw gevelbekleding; hier bent u aan het goede adres. Arjolux levert eveneens zonwering en rolluiken van top kwaliteit in alle soorten en maten.

Arjolux is een familiebedrijf en vervaardigt al 20 jaar dakkapellen in haar eigen werkplaats en geeft daarbij een goede service. Ook de montage wordt in eigen beheer uitgevoerd, wat voor een scherpe prijs zorgt. Sinds 2008 is Arjolux CE gecertificeerd.

Het bedrijf maakt haar kozijnen met VEKA topline nl profielen in alle RAL kleuren van glad tot houtnerf. Deze hebben een 5 kamer systeem en in combinatie met HR++ glas 24mm dik geeft dit een perfecte isolatie, zowel tegen kou als geluid. Daarnaast voldoen alle producten aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen SKG**.

U kunt de producten van Arjolux bekijken in de ruime showroom op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur. Als het overdag niet schikt kunt u ook een afspraak maken om zaterdags of 's avonds langs te komen.

Arjolux

Het Vergun 7
6931 KC Westervoort
Tel.: 026 311 74 73
www.arjolux.nlLees meer:
> Ruiter Dakkapellen
> BM Daktechniek Dakkapel
> Dreumel Ramen Deuren Serres
> Belisol
> Braas Dakkapellen
> Arjolux
> Dakkapel het Noorden
> Isopro
> Jordens Kunststoffen B.V.
> Knipping