Ruiter Dakkapellen

Bookmark and Share

Ruiter Dakkapellen bestaat inmiddels 35 jaar en plaatst met 130 medewerkers, 3500 dakkapellen per jaar door heel Nederland en België. Dakkapel advies wordt altijd op maat gegeven door de dakkapel adviseurs, bij u thuis of in één van de vele dakkapelcentra of showrooms.

Ruiter Dakkapellen heeft een imposante logistieke dienst van hijskranen en rijdend materieel in eigen beheer. Het plaatsen van prefab dakkapellen met behulp van een hijskraan, behouden uw tuin en woning ervoor te veranderen in een bouwplaats. Steigers en ladders hoeven niet in de tuin te staan om een dakkapel te plaatsen. Het vrijkomend bouwafval van de dakkapel wordt in een bigbag naar buiten gehesen. Geen afval binnendoor en in de tuin. Snel en vakkundig een dakkapel plaatsen zoals het hoort. Ruiter Dakkapellen gebruikt uitsluitend dakkapel A-materialen voor gegarandeerde kwaliteit en duurzaamheid.

Ruiter Dakkapellen is door heel Nederland actief. U kunt langs bij één van de vele showrooms of een kijkje nemen op hun uitgebreide website. Daar neemt u een virtuele tour door de showroom!

Ruiter Dakkapellen

Dakkapel centra, showrooms en verkooppunten door heel Nederland en België.
Tel.: 088 4321 000
www.ruiterdakkapellen.nlLees meer:
> Ruiter Dakkapellen
> BM Daktechniek Dakkapel
> Dreumel Ramen Deuren Serres
> Belisol
> Braas Dakkapellen
> Arjolux
> Dakkapel het Noorden
> Isopro
> Jordens Kunststoffen B.V.
> Knipping