Jordens Kunststoffen B.V.

Bookmark and Share

Jordens Kunststoffen B.V. is sinds 1983 een vooraanstaand leverancier van hoogwaardige kunststof producten voor woningen en bedrijfspanden. Het streven is het leveren van kwaliteit en zekerheid aan haar klanten. Kwaliteit in de vorm van hoogwaardige producten en een vakkundige montage en zekerheid in de vorm van continuïteit op het gebied van serviceverlening.

Jordens dakkapellen zijn een garantie voor kwaliteit, of het nu gaat om renovatie van uw bestaande dakkapel, of het plaatsen van een geheel nieuw model in traditionele of prefab uitvoering. Jordens dakkapellen zijn leverbaar in alle mogelijke maten. Ze worden uitsluitend op maat vervaardigd en de technisch hoogwaardige materialen voldoen aan alle kwaliteit- en proefvoorschriften.

Dat de producten kwalitatief hoogstaand zijn blijkt uit het feit dat u tot 10 jaar garantie krijgt. Jordens beschikt over eigen vakkundige en ervaren montageteams om ook op het gebied van montage de hoogste kwaliteit te kunnen bieden.

Bij Jordens kunt u terecht voor zowel prefab en traditionele dakkapellen, als dakkapel renovatie. Jordens levert o.a. in: Hendrik-Ido-Ambacht, Alblasserdam, Papendrecht, Dordrecht, Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam, Nieuw-Lekkerland, Ridderkerk, Rotterdam, Barendrecht, Vlaardingen en Schiedam.

Jordens Kunststoffen

Anthonie van Leeuwenhoekstraat 2-4
3331 ET Zwijndrecht
Tel.: 078 619 81 77
www.jordens.nlLees meer:
> Ruiter Dakkapellen
> BM Daktechniek Dakkapel
> Dreumel Ramen Deuren Serres
> Belisol
> Braas Dakkapellen
> Arjolux
> Dakkapel het Noorden
> Isopro
> Jordens Kunststoffen B.V.
> Knipping