BM Daktechniek Dakkapel

Bookmark and Share

Wie zaken doet met BM Daktechniek kan rekenen op een persoonlijke benadering, vakmanschap en producten van een hoge kwaliteit. BM is een kleinschalig familiebedrijf met meer dan vijftien jaar ervaring in het plaatsen van traditionele kwalitatieve maatwerkdakkapellen en Velux dakramen.

Als betrouwbare leverancier biedt zij u standaard 10 jaar garantie op alle materialen en de gehele constructie van haar dakkapellen (bij deugdelijk onderhoud).

Het gaat om uw ideeën en eisen. Met de kennis en ervaring van BM kunnen zij u adviseren over de juiste dakkapel die past bij uw wensen. Het bedrijf levert traditionele, kwalitatieve maatwerkdakkapellen. U kunt er dus op rekenen dat zij ook voor u de juiste dakkapel kunnen maken! Indien gewenst kan uw dakkapel ook worden voorzien van een geïntegreerd rolluik of screen. Op de website vindt u een uitgebreid overzicht in klantervaringen, informatie en advies.

Als u waarde hecht aan een persoonlijke benadering, vakkundig advies, kwaliteit en professioneel maatwerk, dan bent u bij BM Daktechniek aan het juiste adres.

BM Daktechniek

Postbus 413
3840 AK Harderwijk

Magazijn:
Stephensonstraat 1 A
3846 AK Harderwijk
Tel.: 0341 45 13 55
www.bm-dakkapel.nlLees meer:
> Ruiter Dakkapellen
> BM Daktechniek Dakkapel
> Dreumel Ramen Deuren Serres
> Belisol
> Braas Dakkapellen
> Arjolux
> Dakkapel het Noorden
> Isopro
> Jordens Kunststoffen B.V.
> Knipping