Knipping

Bookmark and Share

De Knipping Prolux dakkapellen worden gemaakt van een combinatie van kunststof en aluminium. Knipping is een echt familiebedrijf. Het werd in 1980 opgericht door Hans Wiering senior, die als importeur de producten van de toentertijd Duitse firma Knipping in Nederland op de markt bracht. Knipping verplaatste de productie van Duitsland naar Nederland en produceert en ontwikkelt sindsdien alles in eigen beheer.

De combinatie van kunststof en aluminium biedt voordelen: o.a. een hoge isolatiewaarde en, door toepassing van aluminium aan de buitenzijde, kan Knipping uw dakkapel bovendien in iedere gewenste stijl en RAL kleur uitvoeren.

Knipping dakkapellen zijn standaard al zeer compleet. Voorzien van verholen goten onder de dakpannen en een loodvervanger aan de voorzijde. De dakkapel is binnen afgewerkt met 120 minuten brandwerend materiaal en voorzien van een vensterbank.

Iedere dakkapel wordt op maat gemaakt naar wens van de klant. Door de combinatie van kunststof en aluminium zijn er oneindig veel mogelijkheden met kleur en vormgeving.

Knipping dakkapellen zijn door hun constructie en uitstekende isolatie superieur. Bovendien zijn ze naar wens zelfs te voorzien van zonnecollectoren. De dakkapellen zijn bij uitstek geschikt voor installatie op “passieve huizen”: huizen die evenveel warmte genereren als opnemen. Een passief huis is daardoor energieneutraal. En dat is in goed voor uw portemonnee.

Knipping ontwikkelt en maakt dakkapellen van kunststof en aluminium in twee modellen; de Prolux en de Prolux Energy. Beide beschikken over zeer innovatieve, energiebesparende techniek, waarbij de Prolux Energy zelfs energie voor u kan genereren.

Knipping Zwaagdijk B.V.

Zwaagdijk 304
1682 NS Zwaagdijk
Tel.: 0229 26 12 95
www.knipping.nlLees meer:
> Ruiter Dakkapellen
> BM Daktechniek Dakkapel
> Dreumel Ramen Deuren Serres
> Belisol
> Braas Dakkapellen
> Arjolux
> Dakkapel het Noorden
> Isopro
> Jordens Kunststoffen B.V.
> Knipping